Αποφράξεις Γλυφάδα

Αποφράξεις Γλυφάδα

Αποφράξεις ΓλυφάδαΜε μεγάλη εμπειρία και γνώση στο χώρο των απολυμάνσεων και τις αποφράξεις Γλυφάδα, αναλαμβάνουμε κάθε σας πρόβλημα! Έχουμε στην κατοχή μας, αποφρακτικά οχήματα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Αυτά αποτελούν και την εγγύηση μας, για τις ποιοτικές εργασίες που παρέχουμε. Με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλη ταχύτητα, αναλαμβάνουμε αποφράξεις Γλυφάδα και σε ολόκληρη την Αττική. Επίσης, εκτός από κάθε είδους απόφραξη, όπως φρεατίου, υδρορροών, αποχέτευσης, λεκάνης και νιπτήρα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την κατοικία σας. Οι εκκενώσεις βόθρων, η μεταφορά λυμάτων, η άντληση υδάτων, οι μυοκτονίες και οι απολυμάνσεις, είναι μόνο κάποιες από τις υπηρεσίες μας. Το φιλικό και εκπαιδευμένο προσωπικό μας, έρχεται άμεσα στην οικία ή την επιχείρηση σας, ώστε να σας απαλλάξει από κάθε απρόοπτη φραγή. Καλέστε μας καθ όλη την διάρκεια της μέρας και της νύχτας και ένα μέλος της εταιρείας μας, θα είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει.

Υπηρεσίες – Αποφράξεις Γλυφάδα

Δίνοντας εδώ και πολλά χρόνια λύσεις σε αποφράξεις Γλυφάδα, έχουμε χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις με ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες μας. Η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, οι άριστες τιμές και οι χρόνοι εξυπηρέτησης, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τα οποία μας κρατάνε στην κορυφή των προτιμήσεών σας. Καλέστε μας σήμερα και εγγυόμαστε 100% επιτυχία σε ότι εργασία και να αναλάβουμε! Εγγυόμαστε εργασίες, χωρίς καμία φθορά στο αποχετευτικό σας σύστημα και τις σωληνώσεις. Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα, ώστε να εξυπηρετήσουμε σπίτια, μαγαζιά, νοσοκομεία, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, ακόμα και πλοία. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις Γλυφάδα, ώστε να σας απαλλάξουμε γρήγορα από κάθε:

 • Υπηρεσίες - Αποφράξεις ΓλυφάδαΒουλωμένο σιφώνι
 • φραγμένο φρεάτιο
 • βουλωμένη αποχέτευση
 • φραγμένη λεκάνη τουαλέτας
 • βουλωμένο νιπτήρα μπάνιου
 • φραγμένο νεροχύτη κουζίνας
 • βουλωμένη υδρορροή

Συντήρηση και καθαρισμός – Αποφράξεις Γλυφάδα

Συντήρηση και καθαρισμός - Αποφράξεις ΓλυφάδαΗ άριστη λειτουργία της αποχέτευσης, των υδρορροών και των φρεατίων, απαιτεί πρωταρχικά την προσοχή των ιδιοκτητών και κατά δεύτερον τον τακτικό έλεγχο και καθαρισμό τους. Αν ακολουθήσουμε αυτούς τους δύο απλούς κανόνες, τότε εξασφαλίζουμε την μόνιμη ομαλή ροή των ακάθαρτων και των καθαρών υδάτων της ιδιοκτησίας μας. Κάνοντας τακτική συντήρηση στα φρεάτια και τις αποχετεύσεις μας, αποφεύγουμε ανεπιθύμητες υπερχειλίσεις και πλημμύρες. Όπως καταλαβαίνετε, αν κάτι τέτοιο προκύψει, οι καταστροφές που ενδέχεται να προκαλέσει στην περιουσία μας είναι τεράστιες. Η εταιρεία Apolymanseis – Apofraxeis, προτείνει διάφορα πακέτα συντήρησης και καθαρισμού, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κάθε κατοικίας ή επιχείρησης. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του δικτύου, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

 • Συντήρηση ανά μήνα
 • ανά τρίμηνο
 • ανά εξάμηνο
 • ετήσια

Τα πακέτα μπορεί να περιλαμβάνουν συνδυασμό από προληπτικό καθαρισμό αποχέτευσης, φρεατίου, υδρορροών και υδραυλικών σωληνώσεων, αλλά επίσης  και απεντομώσεις – μυοκτονίες.

Έλεγχος με ειδικές κάμερες – Αποφράξεις Γλυφάδα

Έλεγχος με ειδικές κάμερες - Αποφράξεις ΓλυφάδαΟ έλεγχος των σωληνώσεων, των φρεατίων και των αποχετεύσεων, πλέον γίνεται με τον πιο αποτελεσματικό και καθαρό τρόπο. Οι κάμερες βιντεοσκόπησης, έχουν την δυνατότητα να εξετάσουν όλο το μήκος των σωληνώσεων και να εντοπίσουν πιθανά σημεία βουλώματος, ρωγμές κτλ. Η δυνατότητα της άμεσης επέμβασης στο ακριβές σημείο όπου υπάρχει το πρόβλημα είναι γεγονός. Οι περιττές εκσκαφές και μεγάλες δαπάνες για τον εντοπισμό και μόνο του προβλήματος είναι πια παρελθόν. Η αποκατάσταση της βλάβης γίνεται άμεσα από τους έμπειρους τεχνικούς μας, στο χαμηλότερο κόστος σε ολόκληρη την Αττική. Σε όποια περιοχή και να βρίσκεστε, μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε. Έχουμε την λύση για κάθε πρόβλημα, 24 ώρες την ημέρα και όλο τον χρόνο!

 

Αποφράξεις Γλυφάδα

από