Αποφράξεις Πειραιάς

Αποφράξεις Πειραιάς

Αποφράξεις ΠειραιάςΗ Apolymanseis – Apofraxeis αναλαμβάνει αποφράξεις Πειραιάς, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό. Το προσωπικό μας είναι πάντα ενημερωμένο για κάθε νέα τεχνολογία και τεχνική στον χώρο των αποφράξεων. Παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια, έτσι ώστε να είναι σε θέση να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει η σύγχρονη κατοικία ή επιχείρηση. Ξεβουλώνουμε με τεράστια επιτυχία, εξωτερικές και εσωτερικές σωληνώσεις, φρεάτια, βόθρους και αποχετεύσεις. Δίνουμε την ιδανική λύση, σε πολύ χαμηλό κόστος, το οποίο προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες της αγοράς.Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες του λεκανοπεδίου, είναι η απόδειξη των ποιοτικών εργασιών που προσφέρουμε σε αποφράξεις Πειραιάς.

Το αποχετευτικό δίκτυο, είναι πιθανόν να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην περιουσία μας. Για την αποφυγή ανεπιθύμητων λοιπόν καταστροφών και εκπλήξεων, καλό θα ήταν να γίνεται κάποια τακτική συντήρηση. Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να βουλώσει κάποιος σωλήνας είναι συνήθως η απρόσεκτη χρήση των ιδιοκτητών. Πετώντας χαρτιά, τρίχες και άλλα αντικείμενα τα οποία δεν είναι υδατοδιαλυτά, μακροπρόθεσμα συσσωρεύονται στα τοιχώματα, δημιουργώντας ένα παχύ στρώμα. Έτσι το βούλωμα της σωλήνωσης είναι αναπόφευκτο, εάν δεν είμαστε προσεκτικοί και δεν συντηρούμε το δίκτυο.

Υπηρεσίες – Αποφράξεις Πειραιάς

Η εταιρεία αποφράξεων και απολυμάνσεων Apolymanseis – Apofraxeis, διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία και εμπειρία, ώστε να λύσει κάθε σας πρόβλημα. Φέρνουμε εις πέρας αποφράξεις ανεξαρτήτως του βαθμού δυσκολίας στον Πειραιά και σε όλη την Αττική! Εξυπηρετούμε με επαγγελματισμό, συνέπεια και μεγάλη ταχύτητα, δημόσιες υπηρεσίες, κατοικίες, καταστήματα, νοσοκομεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αποφράξεις ΠειραιάςΕίμαστε στην διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα, όλες τις ημέρες του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρας. Αναλαμβάνουμε αναλυτικότερα, αποφράξεις:

 • φρεατίων
 • αποχετεύσεων
 • σιφωνιών
 • λεκάνης
 • νεροχύτη
 • νιπτήρα
 • υδρορροών
 • κάθετων στηλών
 • μπανιέρας

Καθαρισμός και συντήρηση – Αποφράξεις Πειραιάς

Καθαρισμός και συντήρηση - Αποφράξεις ΠειραιάςΟ τακτικός καθαρισμός και ο έλεγχος των φρεατίων, των σωληνώσεων και των αποχετεύσεων, είναι βασική προϋπόθεση για την άψογη λειτουργία τους. Τι μπορούμε να κάνουμε για αποτρέψουμε, απρόοπτες και συνάμα ανεπιθύμητες αποφράξεις, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν καταστροφές στην περιουσία μας? Επιλέγοντας το πακέτο συντήρησης, το οποίο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας, εξασφαλίζετε την ομαλή διέλευση των καθαρών και ακάθαρτων υδάτων. Είτε πρόκειται για κατοικίες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, η τακτική συντήρηση είναι η λύση.

Εκτός λοιπόν από πλημμύρες, υπερχειλίσεις βόθρων και δαπανηρές αποφράξεις, αυξάνουμε και την διάρκεια ζωής του. Αποφύγετε περιστατικά τα οποία μπορεί να αποβούν καταστροφικά για την περιουσία σας. Με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, ατσαλίνες και άλλα αποφρακτικά μέσα, εξασφαλίζουμε την σωστή λειτουργία της κατοικίας ή της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε πακέτα συντήρησης στον Πειραιά και σε όλη την Αττική. Αφού το προσωπικό μας εξετάσει τις ανάγκες του δικτύου σας, προτείνει ένα από τα ακόλουθα προγράμματα συντήρησης αποχέτευσης, φρεατίου και υδρορροών:

 • Μια φορά το χρόνο
 • Ανά εξάμηνο
 • Τρίμηνο
 • ή μήνα

 

Τεχνικές αποφράξεων – Αποφράξεις Πειραιάς

Μικροκάμερα

Αποφράξεις ΠειραιάςΟι ειδικές μικρο κάμερες που χρησιμοποιεί το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας, εντοπίζουν με απόλυτη ακρίβεια το προβληματικό σημείο. Εκεί που δεν μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο μάτι, η ειδικές αυτές κάμερες φτάνουν με ευκολία, ώστε να ελέγξουν το εσωτερικό των αποχετεύσεων, των φρεατίων και οποιασδήποτε σωλήνας έχει παρουσιάζει προβλήματα φραγής. Αφού το πρόβλημα εντοπιστεί, συνεχίζουμε με την απόφραξη, την επισκευή ή την αντικατάσταση του προβληματικού σημείου των σωληνώσεων.Το κόστος των εργασιών με αυτό των τρόπο μειώνεται αποτελεσματικά, διότι δεν υπάρχουν περιττές εκσκαφές για τον εντοπισμό του βουλώματος. Επιπλέον, ο χώρος σας παραμένει καθαρός και η εργασίες ολοκληρώνονται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η κάμερα ελέγχου, χρησιμοποιείται επίσης για να ελεγχθεί η κατάσταση των σωληνώσεων και να εντοπιστούν διαρροές, πράγμα το οποίο παλιότερα απαιτούσε να ξηλωθούν πατώματα και τοιχοποιίες.

Υδροβολή & ατσαλίνα

Υδροβολή & ατσαλίναΗ υδροβολή είναι ένα σύγχρονο αποφρακτικό εργαλείο, το οποίο αποτελείτε από έναν μεγάλο σε μήκος σωλήνα και ένα μπεκ. Το μπεκ το οποίο βρίσκεται στο τέλος του σωλήνα, εκτοξεύει νερό με πολύ μεγάλη πίεση και διαλύει οτιδήποτε έχει βουλώσει των σωλήνα. Μπορεί με ευκολία να διαλύει πετρωμένα λίπη και λύματα, και να επαναφέρει την φυσιολογική ροή, σε αποχετεύσεις, φρεάτια και σωληνώσεις. Το μεγάλο μήκος του πιεστικού, δίνει την δυνατότητα να λειτουργεί σε οποιοδήποτε βάθος και να καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

Η ατσαλίνα χρησιμοποιείτε για παλιές κατασκευές, στις οποίες το έμπειρο προσωπικό μας κρίνει ότι η υδροβολή μπορεί να προκαλέσει κάποια βλάβη. Είναι μια κλασσική αποφρακτική μέθοδος, αλλά αρκετά αποτελεσματική. Αφού γίνει ο διαγνωστικός έλεγχος στο δίκτυο, το προσωπικό μας επιλέγει το κατάλληλο μήκος και διάμετρο ατσαλίνας.

Αποφράξεις Πειραιάς

από